روش های درمانی پوست

میکرونیدلینگ چیست؟

یکی از روش های رایج جوانسازی پوست صورت، میکرونیدلینگ است. این روش کم تهاجمی برای برطرف کردن لکه های پوستی کاربرد دارد و می تواند برای از بین بردن چین و چروک ها و مشکلات پوستی، یکی از بهترین گزینه ها باشد. اگر شما هم به دنبال یافتن اطلاعات بیشتری هستید، می خواهید با مزایا، عوارض، نحوه انجام و مراقبت های قبل و بعد از میکرونیدلینگ آشنایی پیدا کنید، با ما همراه شوید.

میکرونیدلینگ چیست؟ اسکین کر

میکرونیدلینگ چیست؟

در این روش از سوزن های باریک و کوچک استفاده می شود. این سوزن ها باعث تحریک پوست شده و در نتیجه کلاژن و الاستین بیشتری تولید می کند. زخم های کوچکی که ایجاد می شود باعث القای پوست برای کلاژن سازی بیشتر است. با این روش می توانید قسمت های مختلف صورت از جمله ابروها، جای جوش و …. را به بهترین وضعیت ممکن درآورده و باعث بهبود کلی پوست شوید.

میکرونیدلینگ چگونه انجام می شود؟

برای انجام این روش باید از متخصص و پزشک حرفه ای کمک بگیرید. زیرا تخصص و مهارت پزشک در انجام فرایند میکرونیدلینگ و تاثیر آن بر روی پوست بسیار مهم است. این سوال پیش می آید که نحوه انجام میکرونیدلینگ چیست؟ در پاسخ باید گفت برای انجام این کار ابتدا پوست باید بی حس شود تا دردی را در زمان انجام این روش احساس نکنید. معمولا بی حسی باید نیم ساعت قبل از شروع فرآیند انجام شود. سپس با کمک انواع دستگاه میکرونیدلینگ برش های کوچکی روی پوست ایجاد می شود که بسیار کم عمق بوده و آسیبی به پوست وارد نمی کند. این کار باعث تحریک پوست برای کلاژن سازی بیشتر می شود. خراش های ایجاد شده با کمک وسیله های مخصوصی که شبیه قلم هستند، ایجاد می شود. زخم ها بسیار کم عمق هستند و حتی ممکن است پس از پایان عملیات، متوجه این زخم ها نشوید.

کمیکرونیدلینگ چیست؟ اسکین کر

مراقبت های بعد از میکرونیدلینگ

این روش نیز مانند بیشتر روش های غیرتهاجمی برای زیبایی و جوانی پوست، نیاز به دوره نقاهت ندارد. بعد از انجام میکرونیدلینگ نیاز به استراحت ندارید و می توانید فعالیت های روزمره خود را ادامه دهید. معمولا مواردی مانند سوزش و قرمزی ممکن است بعد از این تکنیک روی صورت ظاهر شود که موقتی است. بنابراین جای نگرانی ندارد و بعد از چند روز از بین می رود.  توصیه می شود از قرار گرفتن در معرض نور مستقیم خورشید خودداری کنید. زیرا پوست حساس بوده و ممکن است دچار قرمزی بیشتر شود. استفاده از بهترین ضدافتاب می تواند کمک کننده باشد. تعداد جلساتی که لازم است برای انجام این تکنیک به پزشک مراجعه کنید، بستگی به شرایط پوست و مشکلات آن دارد. همچنین به دستگاهی که استفاده می شود و تخصص و مهارت پزشک نیز در این زمینه تاثیر گذار است.

میکرونیدلینگ برای چه قسمت های از بدن انجام می شود؟

بعد از اینکه متوجه شدیم میکرونیدلینگ چیست؟ و چگونه انجام می شود این سوال مطرح می شود که چه قسمت هایی از بدن را می توان با یکی از بهترین روش های جوانسازی پوست باطراوت تر کرد؟ در پاسخ باید گفت این روش برای بیشتر نواحی بدن قابل انجام است. نوع و عمق مشکلات پوستی، ناحیه ای که می خواهید از این روش استفاده کنید و … در اندازه و طول سوزن ها تاثیرگذار است. انواع قسمت های بدن که با این روش می توان مشکلات پوستی آن را برطرف کرد عبارت اند از:

  • میکرونیدلینگ صورت

معمولا بیشتر افراد برای قسمت صورت از میکورنیدلینگ کمک می گیرند. بنابراین بیشترین سوالی که مطرح می شود این است که میکرونیدلینگ صورت چیست؟ در پاسخ باید گفت برای انجام این روش روی صورت باید غلتک سوزنی روی پوست کشیده شود که این کار باعث ایجاد زخم های کوچکی روی پوست صورت می شود. سوزن های بکار رفته برای صورت معمولا عمق 0.5 میلی متر دارند که کمترین آسیب را به پوست وارد می کنند. اگر دچار لک های پوستی هستید و یا می خواهید خطوط خنده و اخم را برطرف کنید، این روش می تواند گزینه مناسبی باشد.

میکرونیدلینگ چیست؟ اسکین کر

  • میکرونیدلینگ ابرو

برای افرادی که ابروهای کم پشت دارند، میکرونیدلینگ می تواند درمان موثری باشد. زیرا باعث رشد ابروها شده و نیز رویش مجدد آن ها را در پی دارد.

  • میکرونیدلینگ موی سر

اگر موهای کم پشت و ضعیف دارید و می خواهید بدانید میکرونیدلینگ چیست؟ و چگونه به شما کمک می کند به خواندن ادامه دهید. این روش با کمک سوزن های باریکی که دارد باعث تحریک رشد مو و افزایش گردش خون می شود. در نتیجه ساختار موها بهبود یافته و قوی تر می شوند.

  • میکرونیدلینگ برای جای جوش

میکرونیدلینگ برای افرادی که دچار اسکار شده و جای جوش دارند، گزینه مناسبی است. زیرا باعث بسته شدن منافذ باز پوست شده و به مرور این مشکل را برطرف می کند. البته بسته به اینکه جای جوش تا چه حدی پیشرفته است و عمق آن چقدر است می توان تعداد جلسات و عمق سوزن ها را تعیین کرد.

میکرونیدلینگ چیست؟ اسکین کر

  • میکرونیدلینگ پلک

برای افرادی که عمل بلفاروپلاستی را انجام داده و در ناحیه پلک دچار چین و چروک یا تیرگی پوست شده اند، این روش می تواند تاثیرگذار باشد. زیرا می تواند جای بخیه را به مرور زمان از بین ببرد. ولی با توجه به اینکه پوست در این نواحی حساس تر است، باید عمق سوزن ها نیز باریک و تعداد آن ها کمتر باشد.

  • میکرونیدلینگ برای پیشانی

افرادی که خط اخم داشته و یا خطوط افقی روی پیشانی دارند، ممکن است این سوال برایشان پیش آید که میکرونیدلینگ چیست؟ چگونه به برطرف شدن این مشکل کمک می کند؟ در پاسخ باید گفت این روش می تواند با نفوذ به عمق پوست باعث ترمیم چین و چروک ها شود. معمولا عمق سوزن ها برای این ناحیه بیشتر بوده و بین 1 تا 3 میلی متر تغییر می کند.

  • میکرونیدلینگ زانو

معمولا پوست ناحیه زانو دچار تیرگی می شود و رنگ آن تغییر می کند. با کمک میکرونیدلینگ می توان کلاژن سازی پوست را فعال کرده و رنگ ان را تغییر داد.

  • میکرونیدلینگ دورچشم

تیرگی دور چشم می تواند در اثر عوامل مختلفی از جمله وراثت، کم خوابی و … ایجاد شود. با کمک این روش می توانید تولید کلاژن را افزایش داده و در نتیجه سیاهی دور چشم را کاهش داد.

میکرونیدلینگ چیست؟ اسکین کر

انواع دستگاه میکرونیدلینگ چیست؟

انواع دستگاه میکرونیدلینگ وجود دارد که در این قسمت به بررسی دو نوع از مهم ترین و پرکاربردترین آن ها می پردازیم:

  • دستگاه درمارولر

این دستگاه بصورت دستی انجام می شود که تعداد زیادی میکرونیدل کوچک روی آن قرار داده شده است. این دستگاه دارای 192 سوزن است که جنس آن ها از فولاد ضدزنگ است. در قسمت سر این دستگاه از غلتک استوانه ای استفاده شده که مستقیم روی پوست کشیده می شود. یکی از مشکلات این دستگاه عدم تغییر طول سوزن ها است. از آنجایی که برای قسمت های مختلف صورت و بدن نیاز به تغییر طول سوزن داریم، ممکن است این دستگاه برای تعدادی از افراد کارساز نباشد.

  • دستگاه درماپن

این دستگاه الکتریکی بوده و شبیه قلم است. در ساختار آن از یک موتور الکتریکی استفاده می شود که باعث حرکت سوزن به قسمت بالا و پایین می شود. در این دستگاه ها سوزن به صورت عمودی وارد پوست می شود و سرعت آنها می تواند متغیر باشد.

  • دستگاه آر اف میکرونیدلینگ

در این دستگاه سوزن های مخصوص به صورت الکتریکی وارد پوست می شود. سپس حرارت و گرمایی در لایه های عمیق پوست ایجاد می کند. بنابراین در پاسخ به این سوال که انواع دستگاه میکرونیدلینگ چیست؟ می توان به این دستگاه اشاره کرد که همزمان می تواند آر اف و میکرو را با هم انجام دهد.

میکرونیدلینگ برای چه افرادی مناسب نیست؟

بعد از اینکه متوجه شدیم میکرونیدلینگ چیست؟ بهتر است بدانیم که آیا این روش برای ما مناسب است یا خیر؟ اگر جزو افراد زیر هستید، نشان می دهد که کاندید مناسبی برای میکرونیدلینگ نیستید:

باردار باشید

دچار بیماری های پوستی از جمله اگزما یا پسویازیس هستید

دچار زخم های باز پوستی هستید

اخیرا پرتو درمانی شده اید

دچار زخم های پوستی هستید

از داروهای رقیق کننده خون از جمله آ اس آ استفاده می کنید.

امتیاز دهید (چپ بیشترین امتیاز)

نگار عظیمی

من نگار عظیمی هستم. اگر شما هم مثل من پوستتان را دوست دارید و به سلامتی و شادابی آن اهمیت می دهید، می خواهید راه های ساده و کاربردی را برای مراقبت از پوست امتحان کنید، پیشنهاد می کنم با من همراه شوید. سعی می کنم مطالب آموزنده و ارزنده ای از دنیای وب را در اختیارتون قرار بدم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین بررسی کنید
نزدیک
دکمه بازگشت به بالا